Murer til nybyggeri

Er du til nybyggeri, og drømmer du om at bygge nyt hus? Er du lige så begejstret for godt dansk håndværk og kvalitet? Så er et samarbejde med MK Totalbyg lige noget for dig. Vi udfører nybyggeri af høj kvalitet.

Når du står overfor et stort projekt som at bygge nyt, så er det vigtigt med en god fagmand inden for murerfaget, som kan levere høj kvalitet og professionalisme. Ligeledes er det vigtigt med en god service, hvor du føler dig rådgivet, opdateret og tryg gennem hele processen. Alt dette får du hos MK Totalbyg.

Nybyggeri af høj kvalitet i hele landet

Vi har stor erfaring inden for både små og store projekter. Vi går meget op i at skabe boliger af høj kvalitet skræddersyet til dig og din familie. Derfor leverer vi altid en grundig rådgivning inden projektets start, og hos MK Totalbyg er projektet ikke færdigt, før kunden er tilfreds. Med andre ord, så sørger vi for et resultat som lever op til jeres forventninger fra start til slut.

Vi holder til i Kibæk ved Herning og kører ud til vores kunder i hele landet, uanset projektets kompleksitet. Vi er altså et landsdækkende byggefirma.

Hos MK Totalbyg tilbyder vi at stå for hovedentreprisen, så du kan slappe af og bruge energien på noget andet. Ligeledes tilbyder vi også alt indenfor murerarbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du overvejer at bygge nyt hus, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Billeder